Zijn wij opzoek naar jou?

Je bent  een echte sfeermaker met een grote liefde voor eten en drinken.

Je doet er alles aan om het jouw gasten naar hun zin te maken.

Jouw gastvrijheid tovert bij elke gast een lacht op het gezicht.

Je werkt graag in een team.

 Neem dan contact met ons op.

Mandy en Ron

Mei 2023

 +31 (0)77 772 5168

Heropening van Brasserie Restaurant de Taverne Kessel op 28 april 2023!!

Wij zijn ontzettend blij om jullie weer te mogen verwelkomen in ons restaurant, na een periode van een half jaar waarin wij ons moesten bezinnen hoe nu verder te gaan met de Taverne.
We hebben een oplossing gevonden en zijn er blij mee. Het voelt als een nieuw begin voor ons en we zijn vastbesloten om jullie een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.
Er is in de afgelopen maanden veel veranderd voor ons. Zo hebben we afscheid genomen van onze mede-eigenaar. Hij heeft zich teruggetrokken uit het bedrijf. Dit was een moeilijke beslissing voor hem.
Wij, Mandy en Ron zijn vastberaden om door te gaan en ons restaurant opnieuw op te bouwen.
We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om voor het seizoen onze deuren weer te kunnen openen. De vertrouwde gerechten zullen weer op de kaart staan, zodat wij onze gasten weer kunnen verrassen en verwennen.
We hebben er alle vertrouwen in dat we samen met jullie, onze gewaardeerde gasten, deze nieuwe start tot een groot succes kunnen maken. We kijken er dan ook naar uit om jullie te mogen ontvangen en te laten genieten van onze heerlijke gerechten en gastvrijheid.
Tot snel!

Mandy en Ron

April 2023

Volg ons op facebook;